Spermaliehoeve op Facebook Nieuws over Polderklassen

Prijzen

Verblijf 2018 in volpension:

3 dagen kost 85 euro/kind (maandag tot woensdag OF woensdag tot vrijdag)

4 dagen  kost 105 euro/kind (maandag tot donderdag OF dinsdag tot vrijdag)

5 dagen kost 125 euro/kind (maandag tot vrijdag)

Je kan op BOERDERIJKLAS komen met de nadruk op de verschillende facetten van ons gemengde landbouwbedrijf: veeteelt, akkerbouw of natuur op de boerderij. Onderwerpen als van graan tot brood, van koe tot frigo of de herkomst van onze dagelijkse maaltijden kunnen hierin aan bod komen. Bezoekjes aan 't Kakelende Kippenmuseum in Keiem (geboorte kuikentje) en het bakkerijmuseum (workshop broodje bakken) zijn te smaken uitstapjes!

Op POLDERKLAS kan je eerder focussen op de wijde omgeving van de boerderij met de specifieke natuur van de polders, de geschiedenis van de oorlog in deze specifieke streek (Westfront/Nieuwpoort) of de zee (teambuildingactviteiten mogelijk voor een hechte klasband). Met een kampvuur of bbq kan je je meerdaagse verblijf sfeervol afsluiten.

Ook interessant om weten

-Bij een verblijf met de vertrekdag op vrijdag dient voor het ontbijt om 9u ingepakt te worden en krijgt u een picknick mee voor de vrijdagmiddag

-1 leerkracht kan gratis mee per 10 kinderen.

-Onze leuke boerderij-activiteiten zijn gratis: een educatieve rondleiding op de boerderij (uitleg veeteelt en akkerbouw), boerderijwerk, kindervolksdansjes en ponyrijden.  Meestal worden een na- en voormiddag op de boerderij gepland en een na- en voormiddag op uitstap...Een tof en volledig begeleid programmavoorstel kan je per mail opvragen via Info@spermaliehoeve.be

-Wij ontvangen groepen vanaf 30 kinderen! Wij hebben 68 bedden in totaal.

 

© 2013 Spermaliehoeve | Brugsesteenweg 41 - 8433 St.-Pieterskapelle Middelkerke | Tel./Fax 051-55 50 19 | info@spermaliehoeve.be / Webdesign: Comsa!